Blog Baker’s Paradise. Inspirace, recepty a tipy pro všechny milovníky pečení

Baker’s Paradise je specializovaný e-shop, který nabízí široký výběr originálních vykrajovátek na cukroví, perníčky a sušenky. Naše vykrajovátka jsou vyráběna pomocí 3D tisku z ekologického a certifikovaného materiálu PLA. Jsou přesná, odolná a snadno se čistí. V naší nabídce najdete klasické tvary, vánoční a velikonoční vykrajovátka, ale také netradiční motivy jako zvířátka, dinosaury, plemena psů nebo tematické sezónní sady.

Na blogu Baker’s Paradise sdílíme:

Věnujeme se i praktickým radám, například jak udržet vykrajovátka čistá, jak je správně používat nebo jak tvořit tematické cukroví na svatby, oslavy i firemní akce.

Nabízíme také výrobu vykrajovátek na přání podle vašeho návrhu, loga nebo popisu. Ať už pečete jen pro radost s dětmi, nebo jste profesionální cukrářka, naše vykrajovátka vám pomohou vytvořit originální a krásné cukroví.

Recepty a tipy

Linecké cukroví ke dni matek

Nejlepší recept na linecké cukroví ke dni matek

Jednoduchý recept, jehož výsledek potěší i vzhledem Den matek je ideální chvíle, kdy můžeme udělat radost těm, které pro nás celý život dělaly maximum. Sladký a vlastnoručně připravený dárek v...

Nejlepší recept na linecké cukroví ke dni matek

Jednoduchý recept, jehož výsledek potěší i vzhledem Den matek je ideální chvíle, kdy můžeme udělat radost těm, které pro nás celý život dělaly maximum. Sladký a vlastnoručně připravený dárek v...

Recept na Halloweenské sušenky - Baker's Paradise

Recept na Halloweenské sušenky

Chcete letos na Halloween připravit něco opravdu chutného a zároveň hravého? Vyzkoušejte tyhle linecké sušenky s našimi halloweenskými vykrajovátky. Jsou křehké, sladké a plné podzimní atmosféry! Ingredience: 300g hladké mouky...

Recept na Halloweenské sušenky

Chcete letos na Halloween připravit něco opravdu chutného a zároveň hravého? Vyzkoušejte tyhle linecké sušenky s našimi halloweenskými vykrajovátky. Jsou křehké, sladké a plné podzimní atmosféry! Ingredience: 300g hladké mouky...

Recept na bezlepkové sušenky - Baker's Paradise

Recept na bezlepkové sušenky

Ať už máte v rodině diabetika, hledáte zdravější alternativy pečení, nebo jen chcete vyzkoušet něco nového, dnešní blog je pro vás. Připravili jsme recept na chutné bezlepkové sušenky, které jsou...

Recept na bezlepkové sušenky

Ať už máte v rodině diabetika, hledáte zdravější alternativy pečení, nebo jen chcete vyzkoušet něco nového, dnešní blog je pro vás. Připravili jsme recept na chutné bezlepkové sušenky, které jsou...

Recept na mandlové sušenky - Baker's Paradise

Recept na mandlové sušenky

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na zdravé mandlové sušenky. Jsou slezené pouze medem a část mouky je nahrazena rozemletými mandlemi Ingredience: 120g rozsekaných mandlí 200g hladké mouky 100g...

Recept na mandlové sušenky

Dnes jsme si pro Vás připravili recept na zdravé mandlové sušenky. Jsou slezené pouze medem a část mouky je nahrazena rozemletými mandlemi Ingredience: 120g rozsekaných mandlí 200g hladké mouky 100g...

Dokonalé Oreo sušenky (nejen) s motivem Star Wars - Baker's Paradise

Dokonalé Oreo sušenky (nejen) s motivem Star Wars

Milé dámy, ať už jste zkušené kuchařky, cukrářky nebo maminky, nebo s pečením teprve začínáte, dnešní blog je tu pro vás. Pokud máte rády Oreo sušenky, jistě tento recept oceníte. Dnes...

Dokonalé Oreo sušenky (nejen) s motivem Star Wars

Milé dámy, ať už jste zkušené kuchařky, cukrářky nebo maminky, nebo s pečením teprve začínáte, dnešní blog je tu pro vás. Pokud máte rády Oreo sušenky, jistě tento recept oceníte. Dnes...

Recept na esíčka - Baker's Paradise

Recept na esíčka

160g Másla 80g moučkového cukru 200g hladké mouky 50g kukuřičného škrobu 1 lžička skořice 2 lžičky kakaa Gelové barvivo • Cukr a máslo vyšleháme do pěny, klidně v robotu. Pak přidáme prosátou...

1 komentář

Recept na esíčka

160g Másla 80g moučkového cukru 200g hladké mouky 50g kukuřičného škrobu 1 lžička skořice 2 lžičky kakaa Gelové barvivo • Cukr a máslo vyšleháme do pěny, klidně v robotu. Pak přidáme prosátou...

1 komentář